Tamara Steltenpool

Gediplomeerd HSP-coach

Mijn naam is Tamara Steltenpool, woonachtig in het Noord-Hollandse Obdam, samen met mijn gezin. Begin 2021 ben ik gestart met mijn bedrijf Bewust Sensitief. Hoogsensitiviteit zie ik als sensitief talent wat heel veel potentie heeft en waar je ook rekening mee te houden hebt. Uit ervaring weet ik dat de eigenschap voor uitdagingen kan zorgen. En dat het soms heel prettig is om te sparren met iemand die jou kan spiegelen, laat ervaren hoe je anders met zaken om kan gaan. Wanneer je bewust omgaat met jouw sensitieve talent kan het jezelf en de wereld enorm veel brengen!

Mijn achtergrond ligt in het onderwijs waar ik veel ervaring heb opgedaan met lesgeven en het coachen en begeleiden van mensen. Steeds meer werd het mij duidelijk dat hier mijn hart naar uitgaat. Mooie, diepgaande gesprekken voeren over de zaken waar het écht om gaat. Ik wil graag bijdragen aan het proces dat mensen zichzelf beter leren kennen en steeds meer ruimte voelen om helemaal te kunnen zijn wie ze echt zijn. Omdat dit is waar het wezenlijk om gaat in het leven.

Mijn begeleiding is er op gericht om jou bewuster te maken van wat hoogsensitiviteit voor jóu betekent. De eigenschap begrijpen, brengt al veel begrip voor wie jij bent. Je krijgt in beeld welke patronen je hebt ontwikkeld, waar je nu nog belemmeringen ervaart en waar ontwikkelmogelijkheden liggen. Je gaat ontdekken hoe je jouw sensitieve talenten bewust kunt gaan inzetten. Door steeds meer in verbinding te komen met jezelf, je eigen ruimte in te nemen en te ervaren hoe het is om trouw te zijn aan jezelf.

Mensen omschrijven mij als warm, inlevend, rustig en doortastend. Voel je welkom om contact op te nemen!

Opleiding

Om mensen de juiste begeleiding te kunnen bieden, heb ik verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft gezorgd voor de nodige ontwikkeling als mens én de kennis en vaardigheden om anderen goed te kunnen helpen.
  • 2022: Workshop Luisteren naar het innerlijk kind, Instituut EszenzZ
  • 2021 – 2022: Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige, hooggevoelig Heel Gewoon
  • 2021: Opleiding tot HSP coach, Esther Bergsma
  • 2020: Cursus Vrouw Zijn, Opleidingscentrum In Verbinding
  • 2020: Training Mindfulness MBSR, Mindful en Meer
  • 2020 – heden: Opleiding tot Essentieel therapeut, 4-jarige HBO opleiding tot psychosociaal therapeut bij Opleidingscentrum In Verbinding
  • 2018 – 2019: Coaching Opleiding EQA Practitioner, NOBCO gecertificeerd, ICM Opleidingen & trainingen
  • 2018: Workshop Persoonlijk Leiderschap, Phoenix Opleidingen
  • 2016: NLP Practitioner, Astrid Entius Training en Coaching